Oyun park alırken dikkat edilecek hususlar

Birçok firma çizim programları sayesinde güzel gözüken projeler çizebilmektedir. Fakat sipariş etmeniz halinde size gönderilecek ürün büyük bir olasılıkla çizimi yansıtmayacaktır. Ürünün kalitesini ve görünümünü çizimden anlamak mümkün değildir. Birçok sektörde olduğu gibi çocuk parkı sektöründe de Uzakdoğu’dan gelen ucuz, standartlara uymayan, kalitesiz çocuk parklarını görmek mümkündür. Bu tip ürünlerin çocuklarımızın güvenliğini tehlikeye attığını, yedek parçalarının bulunamadığını, kısa sürede kullanılamayacak duruma geldiklerini herhalde söylememize gerek yok.
Firmamız kataloglarındaki tüm ürünlerini Istanbul’daki ve Azerbaycan'daki fabrikasında üretmektedir. Birçok çocuk parkı firması ürününü sattıktan sonra müşterilerine hiçbir hizmet ya da destek vermemektedir. 
Bakım ya da hizmet verilememesinin üç ana sebebi vardır. 
*Birincisi her sene birçok çocuk parkı firmasının ortadan kalkması, yerlerine yenilerinin kurulmasıdır. 
*İkinci sebep satılan ürünlerde Uzakdoğu’dan gelen komponentlerin kullanılması ve bu komponentlerin devamının olmamasıdır. 
*Üçüncü sebep ise bakım hizmeti vermenin pahalı ve kar getirmeyen bir iş olması sebebiyle bazı firmaların bu hizmeti vermek istememeleridir. 

Firmamız 10 seneyi aşan bir süreden beri çocuk parkı üretmektedir. Satış sonrası servislerimiz ile 10 senedir hizmetinizdeyiz ve bir 10 sene daha bu hizmeti vermeyi umuyoruz. Tabii olur da ihtiyaç duyarsanız. Birçok firma birkaç farklı kalitede çocuk parkı üretmektedir. Müşterilerine uygun olduklarını düşündükleri kalitede ürünü satmaktadırlar. Çocuk parklarının kalitesini anlamayan müşteriler bu gerçeğin ancak zamanla ürünlerinde sorun çıkınca farkına varmaktadır.

Комментариев нет:

Отправить комментарий